Himpunan Kebangkitan Ulama dan Rakyat di Stadium Suka Menanti Alor Setar 19.10.2013

Himpunan Kebangkitan Ulama dan Rakyat di Stadium Suka Menanti Alor Setar 19.10.2013

Sabtu, 30 Mac 2013

PPPT Kedah akan kerja kuat bangkit lawan kezaliman BN !!!


PERSATUAN PELAJAR PONDOK TAUHID KEDAH 
bersama 
ULAMA PONDOK KEDAH 
Bangkit lawan kemungkaran dan kezaliman UMNO/ BN 
PPPT Kedah akan bersama PR Ke Putrajaya 
" Kami( PPPT-Kedah) akan bekerja keras untuk tumbangkan kezaliman UMNO /BN, kami akan bekerja kuat bagi memastikan PAS dan PR mengambil alih pemerintahan demi menuntut perubahan pentadbiran negara kearah lebih adil telus , amanah dan berkebagikan bagi memastikan ISLAM terbela dan berdaulat di muka bumi Malaysia "- PENGERUSI PPPT (Helmi Assyafie)Jumaat, 22 Mac 2013

Al Fatihah...buat Asyahid Syeikh Ramadhan Buti


SYEIKH DR RAMADHAN AL-BUTI Mati Syahid -AL FATIHAH

MADRASAH RAHMANIAH PONDOK TUAN GURU HJ SALLEH MUSA 
Menghadiahkan Fatihah kepada Syeikh Ramadhan , lebih kurang 3000 pelajar kuliah umum yang mengikuti kuliah pagi tadi merasa sedih dan hiba dengan pemergian TOKOH ULAMA SUNNI , moga Allah membalas kejahatan bagi mereka yang terlibat dengan pembunuhan ulama kita  , moga Allah hancurkan kerajaan Basyar yang sangat zalim , Basyar Assad pemimpin SYIAH yang sangat Melampau !!!
Jenazah Asyahid Syeikh Ramadhan akan dikebumikan esok 23.3.2013 lepas zohor
PEMBUNUHAN KE ATAS SYEIKH DR RAMADHAN AL-BUTI KERANA FAKTOR BELIAU MENYOKONG RAKYAT SYRIA NAK GULINGKAN ASSAD PEMIMPIN SYIAH SYRIA !

Namun di akhir hayatnya, Dr Bouti telah berpaling arah dan menyatakan kesediaanya untuk menyokong rakyat dalam revolusi mengguling pemerintahan Assad. Beliau juga telah merancang untuk keluar dari Syria bersama keluarganya. Perkara ini juga mungkin menjadi faktor pembunuhannya

كلمات البوطي الأخيرة قبل رحيله..مؤثر

Perkataan SYEIKH RAMADHAN BUTI terakhir sebelum pemergiannyaSYURGA BUATMU WAHAI ASY-SYAHID IMAM AL-MUJTAHID..INSYA ALLAH..:-)
 SYURGA BUATMU WAHAI ASY-SYAHID IMAM AL-MUJTAHID..INSYA ALLAH..:-)